23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KAPSAMINDA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET

Yalova İlkokulu Öğrenci ve öğretmenleri 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kurum ziyaretleri kapsamında Okul Müdürü ile beraber İl Milli Eğitim Müdürü Halil ibrahim AKMEŞE'yi makamlarında ziyaret ettiler.Öğrencilerimiz çocukların yönetim tecrübesi kazanması ve yarınlarımızın yöneticileri olması hasebiyle İl Müdürmüzün makamına oturarak bir müddet İl milli eğitim Müdürlüğü görevini yürüttüler.

Yalova İlkokulu Öğrenci ve öğretmenleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Okul Müdürü ile beraber 22 Nisan 2024 tarihinde  İl Milli Eğitim Müdürü Halil ibrahim AKMEŞE'yi makamlarında ziyaret ettiler.Öğrencilerimiz çocukların yönetim tecrübesi kazanması ve yarınlarımızın yöneticileri olması hasebiyle İl Müdürmüzün makamına oturarak bir müddet İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüttüler.Öğrencilerimiz Hifa ORUÇ,Liya Kumsal Maviş,Çınar GÜRBÜZ ve Alper Kaan DİNLER 'e  Uzman Sınıf Öğretmeni Esen SAKİNCİ ve Okul Müdürü Bayram ŞİMŞEK eşlik ettiler.Öğrencilerimize Müdürlük koltuğunu devreden İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil ibrahim AKMEŞE bir müddet eğitim ve öğretim üzerine sohbet edip görüş ve bilgi alışverişinde bulundular.Müdürümüz daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler verdi ve hem öğrencilerimizin hem de tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını Kutladı.Müdürümüze misafirperverliği,samimiyeti,hoş görüsü ve hediyeleri için çok teşekkür ediyoruz.

22-04-2024